• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Напередодні Дня Перемоги у Кам’янській ЗОШ І-ІІІ ст. були проведені День Цивільного захисту та військово-спортивна гра «Заграва».

Напередодні Дня Перемоги у Кам’янській ЗОШ І-ІІІ ст. були проведені День Цивільного захисту та військово-спортивна гра «Заграва».

2014-05-08

Кам’янська ЗОШ Рокитнівського р-ну Заграва

Проведення цих заходів у нашій школі уже стало традицією, тому і учні, і вчителі, і батьки з нетерпінням чекали цих свят.

Вчительський колектив, адміністрація школи, організовуючи День Цивільного захисту, готує підростаюче покоління до правильної та швидкої евакуації з приміщення школи у разі тієї чи іншої небезпеки, надання першої медичної допомоги у разі необхідності перевірялися вміння та навички користування протигазом. Також було продемонстроване практичне застосування вогнегасника при гасінні вогнища.

Військово-спортивна гра «Заграва» складалася з двох етапів:

Перший етап – військово-польові змагання на місці дислокації загонів з човникового бігу, стрибків у мішках, перетягування канату, віджимання у хлопців, пресу у дівчат, естафетних конкурсів та обов’язкової козацької кухні з різними смачними, дійсно козацькими стравами: шашличками, вареничками з сиром, галушками з салом, карасями у сметані, якими загонові кашовари готувались зустрічати своїх однокласників.

Другий етап гри «Заграва» - конкурс строю та пісні розпочався з урочистого реквієму до Дня Перемоги. Директор школи Музика О.В, голова сільської ради Мініч Т.О та учні школи зі словами щирої вдячності за мирне небо, за проявлені мужність та героїзм у роки війни, звернулися до присутніх ветеранів та учасників бойових дій. Щоб ніколи над нашою Незалежною Україною не повисало страхітливе обличчя війни, не чулися вибухи гармат та кулеметні черги. Хай живе Україна! Слава Україні – Героям Слава!

Переможці гри «Заграва» - учні 7 класу , класний керівник Левковець Т.Ф. були нагороджені перехідним кубком та грошовим призом від голови сільської ради Мініч Т.О.

Зі словами щирої вдячності хочеться звернутися до настоятеля Свято Михайлівської церкви Кроснова Петра Васильовича, який у цей день відслужив панахиду біля пам’ятника П. М. Голуба – командира партизанського загону об’єднання Ковпака, в особі якого згадано усіх тих, хто не повернувся з війни.


Кiлькiсть переглядiв: 193

Коментарi